تیرنگ نیوز: امیریان مدیر روابط عمومی اداره کل غله استان مازندران در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت:برای اولین بار در استان طرح درجه بندی واحدهای خبازی انجام شد. غالب خبازی های ما در درجه ۳و۴ قرار دارند.
وی با بییان اینکه حدود ۴۵درصد خبازی های مازندران در درجه ۴ و ۴۰درصد از واحدهای خبازی استان هم در درجه ۳ قرار دارند، افزود: برای ارتقای درجه ۷شاخص برای این واحدها در نظر گرفته شده است.
مدیر روابط عمومی اداره کل غله استان مازندران با اشاره به بازدید امروز از واحدهای خبازی سطح شهرستان محمودآبادگفت: در وضعیت موجود فقط ۳ درصد از واحدهای خبازی شهرستان درجه یک هستند. انتظارداریم این وضعیت در پایان سال ۹۹به ۵ درصد ارتقاء پیدا کند و وضعیت مطلوب که پایان سال ۱۴۰۰ می باشد به ۱۰ درصد ارتقاء پیدا کند.
امیریان تصریح کرد: آنچه که هدف این طرح است رسیدن واحدهای خبازی در حوزه توپوگرافی به یک میانگینی است که غالب واحدهای خبازی ما در سطح درجه ۲ باشند.
وی درباره نظارت ها در ایام کرونایی گفت: باتوجه به سلسله بازدیدهای انجام شده، کارگروه آرد و نان و ستاد کرونای استان تکلیف کردند اداره کل غله به شهرستانها ورود پیدا کرده و در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت موارد صنفی بازدیدهایی را بعمل آورد.
مدیر روابط عمومی اداره کل غله استان مازندران افزود: شهرستان محمودآباد هشتمین بازدید از سلسله بازدیدهای ماست که در غالب ۱۰ اکیپ و حدود ۹۰ واحد خبازی بطور همزمان بازدید شدند. با توجه به گزارشات و بازدیدها نقاط ضعف و قوت توسط همکاران کارشناسان بررسی و به سمع و نظر فرماندار بعنوان رییس کارگروه قرار خواهد گرفت. در چند مورد بازدید الحمدالله وضعیت کیفی آرد و نان بسیار خوب بوده و مشکل خاصی نبود.
امیریان در پایان بیان کرد: چند مورد رعایت موارد بهداشتی تذکر داده شد. فقط ساعات کار نانوایی ها و تعطیلات ماهانه سازماندهی نشده بود که تذکر لازم داده شد