گلایه شهروندان با پیگیری تیرنگ به گوش مسئولان رسید
گلایه شهروندان با پیگیری تیرنگ به گوش مسئولان رسید
۱۷ مرداد ماه بود که گروه رسانه‌ای تیرنگ با انتشار ویدیویی از شهروندان گلایه آنان نسبت به کیفیت نامطلوب آب آشامیدنی این شهر را منتشر کرده بود

 

تیرنگ:

۱۷ مرداد ماه بود که گروه رسانه‌ای تیرنگ با انتشار ویدیویی از شهروندان گلایه آنان نسبت به کیفیت نامطلوب آب آشامیدنی این شهر را منتشر کرده بود. گزارش‌های محلی حاکی از آن بود که آب لوله‌کشی در بسیاری از مناطق بوی نامطبوع و طعم غیرعادی داشت و در برخی موارد رنگ آن نیز تغییر کرده بود. این وضعیت نه‌تنها باعث نارضایتی عمومی شده، بلکه نگرانی‌های جدی درباره سلامت خانواده‌ها، به‌ویژه کودکان و سالمندان، ایجاد کرده بود.

شهروندان از مسئولان انتظار داشتند که این مسئله به‌عنوان یک اولویت بهداشتی و حیاتی پیگیری شود و اقدامات فوری و پایدار برای بازگرداندن کیفیت آب به سطح استاندارد انجام گیرد.

در این رابطه مسئولان شهری آکند اعلام کرده‌اند که علت اصلی این مشکلات، قدمت بیش از ۵۰ سال لوله‌های انتقال آب و نیاز مبرم به تعویض آنها بوده است. به گفته آنان، اقدامات لازم برای تعویض لوله‌ها و بهبود کیفیت آب انجام شده و مکاتبات مربوطه با مراجع ذی‌ربط صورت گرفته است. با این حال، مسئولان تأکید کردند که حل کامل این مشکلات زیرساختی زمان‌بر بوده و نیازمند همکاری و صبر شهروندان است.

پیگیری‌ها و اقدامات شورای اسلامی شهر و شهرداری در ماه‌های اخیر شامل بررسی وضعیت شبکه آب، تعیین نقاط بحرانی و برنامه‌ریزی برای تعویض لوله‌های فرسوده بوده است. یکی از اعضای شورا در این رابطه گفت: «حل مشکلات ۵۰ ساله زیرساخت‌های شهری در کوتاه‌مدت امکان‌پذیر نیست، اما با همکاری شهروندان و مسئولان تلاش می‌کنیم کیفیت آب آشامیدنی را به سطح استاندارد بازگردانیم.»

علاوه بر مسئولان شهری، مسئولان استانداری و نماینده مردم ساری نیز شخصاً پیگیر موضوع شده‌اند و بر لزوم تأمین اعتبار و تسریع در اجرای پروژه تعویض لوله‌ها تأکید کرده‌اند. این اقدامات شامل هماهنگی با سازمان‌های مرتبط و بررسی بودجه‌های مورد نیاز برای اصلاح شبکه آب شهر آکند است.

شهروندان نیز با بیان مشکلات خود، خواستار شفافیت در اطلاع‌رسانی و ارائه گزارش‌های دوره‌ای از پیشرفت کار شدند. آنان تأکید دارند که سلامت مردم باید در اولویت اصلی مسئولان باشد و هرگونه تعلل یا تأخیر می‌تواند پیامدهای جدی برای خانواده‌ها به ویژه کودکان و سالمندان داشته باشد.

در نهایت، مسئولان شهری وعده داده‌اند که با ادامه همکاری با استانداری و نماینده ساری، و همچنین مشارکت و همراهی مردم، کیفیت آب آشامیدنی به سطح استاندارد بازگردانده خواهد شد و مشکل سالیان گذشته این شهر به تدریج حل خواهد شد.