تیرنگ، بهزاد حقانی گلوگاهی
در بخش 1و2، اشاره شد که اساساً پذیرش توصیه های 49 گانه گروه ویژه اقدام مالی (FATF) و اجرای تعهدات 41 گانه (acction plan) تأثیری در رفع تحریمها ندارد.
همانطوریکه با پذیرش برجام جز خسارت و افزایش تحریمهای بیشتر و خروج آمریکا از آن چیزی عاید ایران نشد!
زیرا همانطور که گفته شد FATF درتاریخ 27ژوئن 2016 بیانیه خود تأکید کرد :
« اگر ایران تا پایان زمان تعیین شده -12 ماه- به تمام تعهداتش عمل کندFATF گامهای بعدی را در نظر می گیرد!!»
( یعنی رفع تحریمی که مطرح نیست هیچ بلکه گام بعدی باج خواهی های بیشتر در پیش خواهد بود)
قابل توجه :
جریان غربگرا، پذیرش درخواستِ بررسی مجددFATF توسط رئیس جمهور از مقام معظم رهبری را با عنوان دستور رهبری برای بررسی تبلیغ میکنند که با فرمایش اصلی معظم له مغایر است!
همانطور که در مورد مذاکرات برجام ، علیرغم مخالفت رهبری و تبیین ذات خبیث طرفهای مقابل توسط معظم له، متأسفانه جریان تحمیل حکمیت با اصرار دولت حسن روحانی و ظریف تکرار شد.
اتمام حجت :
مقام معظم رهبری اساساً پیوستن به کنوانسیونهای خارجی که ایران در تنظیم آنها نقشی نداشته باشد مخالفت کرده اند، عین بیانات معظم له در تاریخ 30/3/1397 آورده می شود:
« … این معاهدات بین المللی که در زبان لاتین به آن کنوانسیون گفته می شود، در اصل در یک نقطه ای پخت و پز می شود، کشورهای عضو این کنوانسیونها هیچ تأثیری در ایجاد آن ندارند.
قدرتهای بزرگ براساس منافع و مصالح خود، این معاهدات را آماده می کنند، دولتهای همسو یا مرعوب یا همراه آنها هم این کنوانسیونها را در کشورهایشان تصویب می کنند، بعد اگر یک دولت مستقلی مثل جمهوری اسلامی پیدا شود که آنرا نپذیرد سرش می ریزند که آقا 150 کشور این معاهده را قبول کرده اند، شما چطور قبول نمی کنید؟
راه حل مسئله این است که مجلس خودش قانون بگذراند، مثلاً یک قانون مبارزه با پولشویی، یک قانون مبارزه با تروریسم .
هیچ لزومی ندارد ما چیزهایی که نمی دانیم به کجا ختم می شود و حتی می دانیم که مشکلاتی دارد، بخاطر آن جهات مثبت قبول کنیم.»»
️امروز میدان آزمون بزرگ دیگری برای مسئولین نظام بویژه اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال رقم خوردن می باشد که آیا در تبعیت از ولی امر مسلمین هستند یا جام زهر دیگری تکرار خواهد شد.
ادامه دارد…





















































































