تیرنگ، بهزاد حقانی گلوگاهی
میگفتند روزگارانی را جهان طی کرد که وقتی نام آمریکا و اسرائیل برده میشد تمام معادلات و مبادلات براساس خواست و اراده آنها رقم میخورد یعنی آنها بودند که تعیین میکردند کشورها و دولتها با سایر دنیا چگونه باید رابطه برقرار کنند!!
افسانه کدخدایی و شکست ناپذیری آنها لرزه برتن هر دولت مرد و سیاستمداری میانداخت!
این توهم متأسفانه در داخل کشور ایران هم بر یک جریان سیاسی مستولی بود لذا هر دورهای که چرخ اداره کشور به دست آنها افتاد گفتمان امام (ره) و انقلاب در پس رفت قرار گرفت و در جهت خواست ابر قدرتها رقم خورد چون آنها به غلط رسما معتقد بودند که باید با کدخدا بست و ما را یارای مقابله مستقیم با اسرائیل و آمریکا نیست لذا بهتر است صنعت نظامی را مانند ژاپن و آلمان کنار گذاشت و بودجه دفاعی را برای عمران و صنعت مصرف کرد و امروز روز گفتمان است و نه موشک!!
اما عملیات تاریخی ” وعده صادق ” به همه عالم ثابت کرد که به مصداق آیه شریفه ۲۴۹ بقره ” چه بسیار شده که گروه اندکی بیاری خدا برسپاهی بسیار غالب آمده و خدا یار و معین صابران است ” باید به قدرت لایزال خداوند توکل و به توانمندی خود متکی شد و از هیمنه و لشکر عظیم دشمن نهراسید
با این اعتقاد و عمل سپاهیان مقتدر ولایت، امید به استقلال و خودباوری در درون کشور و دنیا زنده شد و ایران دوستان واقعی احساس سربلندی و غرور باستانی خود را احیاء شده دیدند.
در همین راستا علیرغم تهدید کاخ سفید سفر دکتر رئیسی رئیس جمهوری ایران به پاکستان و سریلانکا و انعقاد قراردادهای سنگین انجام گرفت و آقای رئیسی در جمع مردم پاکستان و سریلانکا رسما نابودی کامل رژیم صهیونیستی را در صورت هرگونه تعرض به منافع جمهوری اسلامی اعلام کرد!! این یعنی دوران آقایی شما به پایان رسید، جمهوری اسلامی ثابت کرد که این ملتهای آزاده هستند که می توانند سرنوشت و منافع خود را تعیین کنند .
برگزاری اجلاس بزرگ ” ایران و آفریقا ” هم پیام دیگری از شکست این هژمونی است.
گسترش دامنه قیام دانشجویان در اکثر دانشگاههای آمریکا و کانادا و راهپیماییهای مردم آزاده جهان در همین راستاست، یعنی افول قدرت پوشالی و ظالم و فریبکار آمریکا و صهیونیسم و هم پیمانان آنها.
” و خدا تو را به نصرتی با عزت و کرامت یاری کند. آیه ۳ سوره فتح”





















































































