رژیم غاصب به دنبال خاموش کردن صدای حق و حقیقت است
رژیم غاصب به دنبال خاموش کردن صدای حق و حقیقت است
مردم ولایتمدار مازندران در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی و حمایت از پاسخ قاطع سپاه پاسداران، انزجار خود را جنایات رژیم صهیونیستی اعلام کردند.

 

 

 

تیرنگ:

مردم ولایتمدار مازندران در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی و حمایت از پاسخ قاطع سپاه پاسداران، انزجار خود را جنایات رژیم صهیونیستی اعلام کردند. آنها تجاوز به صدا و سیما را محکوم کرده و ضمن حمایت از عملیات وعده صادق ۳، گفتند: صدای حقیقت خاموش شدنی نیست.

جعفر بابایی، شهروند ساروی در گفت‌وگو با تیرنگ با اشاره به بیانیه‌های صادر شده نظیر بیانیه وزارت ورزش در این مورد با بیان اینکه سازمان صدا و سیما، به عنوان محور انتقال آگاهانه مفاهیم اصیل و حقیقت‌محور، در مسیر شفاف‌سازی، تنویر افکار عمومی و مقابله با امواج تحریف و فریب رسانه‌های وابسته به نظام سلطه، حضوری هوشمندانه، مسئولانه و متعهدانه داشته است، گفت: بی‌تردید، دشمنان این مرز و بوم که تاب شنیدن حقیقت را ندارند، با هدف قرار دادن این نهاد اثرگذار، بار دیگر پرده از چهره خبیث و هراس‌زده خود برداشتند.

وی با بیان اینکه امروز در یک جنگ ترکیبی قرار داریم، گفت: این تجاوز ددمنشانه زبونی رژیم صهیونیستی را نشان داد، آنها به دنبال خاموش کردن صدای حق و حقیقت بودند.

بابایی با بیان اینکه تا پای جان برای ایران در کنار هم می‌مانیم، گفت: عملیات وعده صادق ۳ منجر به ریشه‌کنی و نابودی غده سرطانی رژیم صهیونیستی خواهد شد.

ندا کریمی، بانوی مازندرانی با بیان اینکه حمله به صدا و سیما اوج بزدلی بود، اظهار کرد: نمی‌گذاریم ایران تجزیه شود، در کنار ایران می‌مانیم و برای وطن از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنیم.

وی با بیان اینکه ایرانی‌ها مردمی هستند که در سختی‌ها همدیگر را رها نمی‌کنند، افزود: در هنگامه دفاع از وطن همه ایرانی هستیم، برای ایران در کنار هم می‌مانیم.

حسنی شهروند قائمشهری نیز با بیان اینکه ایران حرم است و کسی در دفاع مشروع از این حرم شک ندارد، اظهار کرد: مازندرانی‌ها شیعه مرتضی علی هستند و باور دارند رزمندگان اسلام در پناه امام رضا (ع) و امام زمان ارواحنا فداه از کشور دفاع می‌کنند.

وی گفت مازندرانی در روزهای اخیر شهدایی چون شهید دکتر علی باکویی کترمی، شهید مجید تجن جاری و شهید محمدرضا ذاکریان تقدیم انقلاب کردند که حتی فرزندان خردسالشان نیز با آنها شهید شدند، دشمن بداند به جای هر شهیدی در کشور هزاران سردار دیگر پرچمشان را بلند خواهند داد‌

او افزود: رژیم صهیونیستی بار دیگر دست به جنایتی زد تا ماهیت پلید خود را نشان دهد او کودکان، زنان و دانشمندان هسته‌ای را در کنار فرماندهان نظامی هدف قرار داد که نشان‌دهنده عمق ترس این رژیم از اقتدار روزافزون جمهوری اسلامی است. ‌دشمن گمان کرد با این تجاوزها مسیر پیشرفت و ایستادگی ملت ایران را متوقف کرده است اما نه تنها این مسیر متوقف نخواهد شد بلکه خون شهدا نهال مقاومت را آبیاری خواهد کرد.

حسین صمدی نیز به تیرنگ گفت: تجاوز اخیر، بیش از آنکه نشانه قدرت باشد، نماد عجز و استیصال است. رژیمی که حتی جرئت رویارویی مستقیم را ندارد و با اقدامات کور به دنبال ضربه زدن است، خوب می‌داند که به پایان نزدیک شده است. امروز نه فقط ایران، که ملت‌های آزاده جهان بیدار شده‌اند و چهره واقعی صهیونیسم را به‌درستی شناخته‌اند.

رژیم غاصب به دنبال خاموش کردن صدای حق و حقیقت است.

جعفری ساکن آمل، در گفت‌وگو با تیرنگ اظهار کرد: «رژیم صهیونیستی با تجاوز به منازل مسکونی ناتوانی خود را نشان داد. اما ملت ایران، مخصوصاً مردم مازندران، هیچ‌گاه در برابر تجاوز سکوت نکردند. اگر لازم باشد، نسل به نسل برای دفاع از کشورمان پیش قدم می‌شویم و در دفاع از وطن آماده هستیم»

حسینی، بانوی ساروی، تأکید کرد: «این خون‌های پاک، نهال مقاومت را آبیاری خواهد کرد. ما مسیر شهدا را ادامه خواهیم داد و رژیم صهیونیستی را بیچاره خواهیم کرد.»