تیرنگ نیوز- محمد جویباری: در شرائط فتنه، کار دشوارتر است؛ تشخیص دشوارتر است. البته خدای متعال حجت را همیشه تمام میکند؛ هیچ وقت نمیگذارد مردم از خدای متعال طلبکار باشند و بگویند تو حجت را برای ما تمام نکردی، راهنما نفرستادی، ما از این جهت گمراه شدیم/ مقام معظم رهبری
بی تردید هر ملتی در تقویم و تاریخ خود روزهای ماندگاری دارد که برگرفته از باورها، اعتقادات و آیین آن ملت است.
اما جنس روزهای ماندگار در انقلاب اسلامی متفاوت است و تفاوت آن ناشی از الهی بودن و نگاه اسلامی به مسائل است.
در تاریخ 40 ساله انقلاب، روزهای ماندگار کم نیست. از مهم ترین آنها می توان به پیروزی شکوهمند مردم بر رژیم گذشته و روز آزادسازی خرمشهر و… اشاره کرد.
در این میان، نهم دی ماه که به روز بصیرت معروف است به خاطر پیوند عمیقی که با دفاع از حریم ولایت و مکتب عاشورا در پناه اسلام دارد نیز از جمله این روزهای ماندگار است که در تاریخ ایران اسلامی به عنوان روز حماسه مردم این کشور یاد می شود.
چرا که حضور مردم صرفا برای دفاع از هویت نظام جمهوری اسلامی و دفاع از ولایت فقیه بود نه دفاع از گروه و جناحی خاص. حضور مردم با شعارهای جدیدی همراه بود که نشان از پیوند عشق به ولایت، عاشورا، انقلاب و نفرت از دشمنان حریم ولایت داشت.
درست به همین دلایل بود که رهبر معظم انقلاب 9 دی را به تأسی از امام راحل در نامگذاری قیام مردمی 15 خرداد، یوم الله نامیدند. چرا که نهم دی، جشن بلوغ فکری و شخصیتی نظام اسلامی بود.
روزی که نقطه عطفی در تاریخ انقلاب است و برگ زریّن دیگری در افتخارات نظام محسوب می شود.
روزی که مردم ایران نشان دادند هرگز فریب حیله ها و نیرنگ های دشمنان شان را نمی خورند.
اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن سالروز حماسه باشکوه نهم دی ماه، این حماسه را نماد عزت، استقلال و بصیرت مردمی می دانم که در تاریخ انقلاب ماندگار خواهد بود.




















































































