تیرنگ نیوز- سرویس بهداشت: علیرغم نگاشتن مطالب متعدد درباره تعطیلی اخیر و محدودیت های مربوط به کرونا در گروه رسانه ای تیرنگ و هشدارهای لازم به مسئولان ارشد استان و نمایندگان مازندران، متاسفانه باز شاهد برخی اهمال کاری و ضعف در اجرای محدودیت ها هستیم.
شنیده های موثق خبرنگار ما حکایت از باز شدن محور هزار تنها پس از 24 ساعت از آغاز ممنوعیت ترددها دارد و از قرار معلوم، فاجعه کرونایی در مازندران حالا حالاها ادامه خواهد داشت.
علیرغم اینکه پیش از این، از آقای استاندار و نمایندگان مازندران در بهارستان خواسته بودیم قبل از اینکه عمق فاجعه بیشتر شود، بداد مردم برسند، بداد مازندران برسند و مانع رخداد فاجعه انسانی در استان شوند، متاسفانه اقدام خاصی از سوی آن دیده نشد!
واقعا در این شرایط دشوار و خاص، مردم انتظاری غیر از همراهی و همدلی مسئولان و نمایندگان شان ندارند که نگذارند با اجرای ناقص و کم اثر ممنوعیت ها و محدودیت ها، استان به پیک ششم کرونا وارد شود.
موضوعی که هر بار تکرار می شود و دردناک آن که ورودی های مازندران برای ویلاداران و مسافران دیگر نقاط کشور به نحو شایسته بسته نمی شود؟
ظاهرا مسئولان و نمایندگان ما، توان مدیریت و اثرگذاری لازم برای اجرای دقیق محدودیت ها را ندارند. شاید توقع ما رسانه ها و مردم، بیش از توان و اختیارات آن هاست!!
از اینرو ما به نمایندگی از مردم مظلوم مازندران، ناچارا از رئیس جمهور محترم و مردمی جناب آقای دکتر رئیسی تقاضا می کنیم شخصا به مساله مازندران ورود نمایند و توصیه ها و هشدارهای لازم را به مسئولان و دست اندرکاران استانی گوشزد نمایند تا از تکرار فاجعه انسانی در دیار علویان جلوگیری شود.
نکته: عکس تزیینی است