جمعیت ایثارگران جمعیتی متعهد، امتحان پس داده و در مسیر انقلاب است
جمعیت ایثارگران جمعیتی متعهد، امتحان پس داده و در مسیر انقلاب است
رئیس مجمع نمایندگان مازندران در این نشست صمیمی با بیان اینکه جمعیت ایثارگران به عنوان جمعیتی متعهد در سال های گذشته امتحانش را به خوبی پس داده و همواره توجه به اصول انقلاب داشته است، افزود: این جمعیت همچنان در مسیر انقلاب است و از جایگاه خوبی در کشور برخوردار است.

تیرنگ نیوز- سرویس سیاسی: به گزارش تیرنگ اعضای شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در مازندران با حضور در دفتر منصورعلی زارعی رئیس مجمع نمایندگان مازندران با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

منصورعلی زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس و رئیس مجمع نمایندگان مازندران در این نشست صمیمی با بیان اینکه جمعیت ایثارگران به عنوان جمعیتی متعهد در سال های گذشته امتحانش را به خوبی پس داده و همواره توجه به اصول انقلاب داشته است، افزود: این جمعیت همچنان در مسیر انقلاب است و از جایگاه خوبی در کشور برخوردار است.

وی با اشاره به جایگاه احزاب در کشور بیان کرد: متاسفانه آن چنان که باید به احزاب توجه نشده وهمچنان به معنای واقعی آن حزب در جامعه ما وجود ندارد. گاهی مشاهده می شود در برخی تشکل ها و گروه ها، بجای منافع جمع و جامعه، منافع فردی و جریانی مطرح است در حالی که می توانند به مراتب بهتر عمل کنند. چرا که در نبود احزاب واقعی، وظایف مربوطه بر دوش تشکل ها، مجامع و جمعیت هاست و ما اعتقاد داریم در نبود احزاب قوی، اینها می توانند بعضی از کارکردهای حزب را انجام دهند و معمولا در زمان انتخابات ها این بحث ها کمی داغتر از قبل می شود.

رئیس مجمع نمایندگان مازندران با اظهار اینکه ما نتوانستیم از ظرفیت های استان به درستی استفاده کنیم و آن ها را پای کار بیاوریم، گفت: در حوزه های کشاورزی، رسانه بانوان، و خیلی از مسائل دیگر در استان دچار چالش هستیم و در بروز این چالش ها همه ما مسئول هستیم و به نوعی باید در صدد رفع آن ها باشیم.

زارعی افزود: همه ما اعتقاد داریم که فرهنگ دینی ما فرهنگی غنی است اقلا از فرهنگ لیبرالیسم و دیگر فرهنگ های دشمنان برتر است ولی ما نتوانستیم با آن که بارها شعار استفاده از الگوی اسلامی- ایرانی سر داده ایم، آنرا به جایگاه خوبی برسانیم و از آن استفاده بهینه کنیم. با توجه به فضای رشد علمی برق آسا و توسعه رسانه ای امروز که حتی از اصطلاح جهان شیشه ای هم گذر کردیم، چیزی که می تواند نجات دهنده یک فرهنگ در چنین شرایطی باشد غنای آن فرهنگ است. یک زمانی تغییرات اجتماعی برشی 30 تا 40 ساله داشت ولی امروزه با توجه به فضای باز رسانه ای به یکسال هم نمی رسد و این نشان می دهد متولیان بخش فرهنگ به خوبی وظایفشان را انجام نداده اند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: در حوزه های دیگر چون کشاورزی، گردشگری، صنعت نیز وضع به همین گونه است این مسائل نیاز به کار کارشناسی دقیق و مطالعات آمایشی دارد. متاسفانه در حوزه های مختلف، مطالعات آمایشی نداریم. به عنوان مثال، طرحی در مجلس مطرح نموده ایم مبنی بر اینکه کشاورزی در استان های غیرشمالی (مازندران، گیلان و گلستان) به دلیل مصرف فراوان آب و تبخیر بالا در آن استان ها، ممنوع شود ولی به دلیل نبود همین مطالعات آمایشی و کار کارشناسی رای نیاورد. حتی یک بار در مجلس نیز این موضوع را مطرح کرده ام که در استان های شمالی 400 هزار هکتار زمین زه شده وجود دارد که اگر برنج بکاریم کل برنج مورد نیاز کشور تامین می شود حتی می توان برای کشت های دیگر هم استفاده نمود ولی نگاه ها هنوز علمی و کارشناسانه نشده است.

وی با اشاره به ظرفیت های فراوان کشور بیان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره داشته اند کشور ما حدود 9 درصد منابع دنیا را در اختیار دارد در حالی که فقط حدود 1 درصد جمعیت جهان را تشکیل می دهد، بنابراین باید از چنین امتیازاتی استفاده بهینه برد.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس با بیان اینکه دیگر پس از 4 دهه از انقلاب اسلامی، زمان آزمون و خطا نیست و باید علمی و کارشناسی رفتار شود، گفت: در بحث کنترل و قیمت گذاری محصولات اساسی همچنان مشکل داریم. به عنوان مثال میانگین مصرف روغن در جهان 10 درصد است در حالی این این رقم در ایران 20 درصد است یعنی هم یارانه واردات روغن را می دهیم و هم یارانه درمان بیماری های مرتبط را که این نشان از ضعف فرهنگی است.

زارعی ادامه داد: اعتقاد به این دارم که کارغیرکارشناسی جز ضرر و خیانت به مردم و کشور حاصلی ندارد. در کشور واردات من های خوبی داریم اما صادرات من نداریم و نیاز است روی این ضعف ها کار شود. در برنامه توسعه کشاورزی هم موضوعی به نام منع صادرات نباید داشته باشیم. در صادرات و واردات باید نظارت باشد.

رئیس مجمع نمایندگان مازندران با اشاره به شکل گیری جمعیت های متعدد در حوزه های مختلف، بیان کرد: ظرفیت عظیمی چون دانشگاه در ایران هنوز نمی تواند مسائل مردم را حل کند، البته من مخالف درس و دانشگاه نیستم ولی دانشگاه های ما جایگاهی در رفع مسائل کشور ندارند، بیشتر در دانشگاه ها حرف زدیم تا عمل کرده باشیم. باید بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب، فعالیت هایمان نتیجه محور باشد. استانی چون مازندران می تواند هم خود را تامین کند هم به استان های دیگر یاری رساند. اما متاسفانه در استانی که قطب کشاورزی کشور است بیش از 15 هزار فارغ التحصیل مهندس کشاورزی بیکار وجود دارد و این مایه تاسف است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه بنای کار مجلس یازدهم کار دقیق و کارشناسی است، گفت: به عنوان مثال شورای قیمت گذاری در اختیار دولت بود و تشکل های کشاورزی ضعیف ترین تشکل ها! ولی ما این را تغییر دادیم و در شورای سیاستگذاری جدید 3 عضو دولت، وزیر اقتصاد، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر کشاورزی، سه تشکل کشاورزی، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی، رئیس نظام صنفی کشاورزی رئیس تعاونی های کل کشور و سه کشاورز خبره با حق رای و دو نماینده ناظر از مجلس (کم و یکی از همکارانم) حضور داریم و از ان فضای قبلی خارج شده است که کشاورز کجا دراین جلسات حضور و نقشی نداشت. در حوزه های دیگر هم همین است مجلس به سمت کارهای کارشناسی رفته است مطمئن باشید که نتیجه مطلوبی هم در پی خواهد داشت.

حاضرین در جلسه

لازم به ذکر است در این جلسه، صالح سوادکوهی دبیر جمعیت، جویباری مدیر گروه رسانه ای تیرنگ و رئیس کمیته روابط عمومی جمعیت ایثارگران، مهدی بشارتده رئیس کمیته اقتصادی جمعیت ایثارگران، یوسفی رئیس کمیته جوانان و دانشجویان این حزب، نرگس کمالی رئیس کمیته فرهنگی- اجتماعی، فهیمه رکنی رئیس کمیته بانوان جمعیت و علی نژاد قائم مقام جمعیت استان حضور داشتند.

پیگیری منویات رهبر معظم انقلاب دغدغه اصلی ماست

در ابتدای این جلسه صالح سوادکوهی دبیر جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در مازندران با بیان اینکه اهداف و برنامه‌های جمعیت ایثارگران را با هدف توسعه فعالیت‌های انقلاب تهیه و تدوین کردیم، گفت: یکی از اقدامات ما پیگیری دغدغه‌های اصلی نظام بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

دبیر جمعیت ایثارگران جبهه انقلاب اسلامی مازندران، خاطر نشان کرد: تقویت بنیه نخبگانی و توجه به اصول انقلاب و زمینه سازی برای استفاده مناسب از ظرفیت نخبگان برای رشد و اعتلای استان در حوزه‌های مختلف سیاسی و فرهنگی در این جمعیت مورد بحث و بررسی گذاشته می‌شود.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌های بسیار مناسبی در استان مازندران برای رشد و اعتلا در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید شناسایی و برای رشد و تعالی آنها برنامه مدونی تهیه کرد.

برخی مدیران و مسئولان انتقاد پذیر نیستند

محمد جویباری مدیر گروه رسانه ای تیرنگ و رئیس کمیته روابط عمومی جمعیت ایثارگران، به دغدغه هایی چون انتقاد پذیر نبودن برخی مدیران و مسئولان، صدور بی ضابطه مجوز رسانه ای توسط ارشاد کشور و لزوم توجه به جوانان و جوانگرایی در اداره کشور و اقبال جوانان به احزاب پرداخت و گفت: امیدواریم با توصیه ها و توجه حضرتعالی به عنوان رئیس مجمع نمایندگان استان، فضا به سمتی برود که موارد ذکر شده بهبود یابد و در نهایت به توسعه استان منجر شود.

باید به سمت صنایع تبدیلی برویم

مهدی بشارتده اقتصاددان به مشکلات اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: جنابعالی به واسطه حضورتان در کمیسیون کشاورزی بهتر می دانید که هنوز بعد از چهل و سه سال محور توسعه استان ما مشخص نیست. اعتقاد بنده این است که مازندران باید قطب کشاورزی کشور باشد که اگر در این زمینه خوب کار شود ریالی به اعتبارات نفتی کشور نیاز نخواهد داشت. باید به سمت صنایع تبدیلی برویم متاسفانه نگاه مسئولان ما همچنان یک نگاه سنتی است.

بودجه های فرهنگی تخصیص نمی یابد

خانم نرگس کمالی رئیس کمیته فرهنگی- اجتماعی به تقویت مالی احزاب از محل بودجه سنواتی و سالانه به ویژه در سال منتهی به انتخابات و تلاش به برگزاری انقلاب پرشور تاکید کرد و گفت: بودجه های فرهنگی به مراتب کمتر از بودجه های اقتصادی است و همین بودجه های اندک نیز تخصیص نمی یابد در حالی که اساس انقلاب اسلامی توسعه فرهنگ بود.

افزایش بکارگیری یانوان در پست های مدیریتی

در ادامه خانم فهیمه رکنی رئیس کمیته بانوان جمعیت به انقلابی ماندن پیرو فرامین معظم انقلاب و افزایش بکارگیری زنان در پست های مدیریتی تاکید کرد و افزود: بانوان نیمی از جامعه اند و باید به این قشر توجه بیشتری شود.

د