باید از هنرمند حمایت شود تا هنرش را به دیگری آموزش دهد
باید از هنرمند حمایت شود تا هنرش را به دیگری آموزش دهد
سید احمدشفیعی مازندرانی که در رشته نستعلیق، شکسته نستعلیق و ثلث فعالیت می‌کند، با تاکید بر لزوم حمایت از هنرمندان گفت: هنرمند انقلابی نسبت به مسائل جامعه بی تفاوت نیست.

 

تیرنگ:

سید احمدشفیعی مازندرانی که در رشته نستعلیق، شکسته نستعلیق و ثلث فعالیت می‌کند، با تاکید بر لزوم حمایت از هنرمندان گفت: هنرمند انقلابی نسبت به مسائل جامعه بی تفاوت نیست.

هنرمند خوشنویس شاخص استان مازندران در گفت‌وگو با تیرنگ با بیان اینکه به فرموده مقام معظم رهبری اگر هر اندیشه‌ای در قالب هنر نگنجد ماندنی نیست، اظهار کرد: هنر یعنی زیبایی و زیبایی یعنی خدا، هرچیزی که زیباست متعلق به خداست.

این هنرمند مازندرانی با بیان اینکه هنرمندان ما همگام با نظام از ابتدای انقلاب تا دفاع مقدس و مقاومت همراه مردم، جامعه و نظام بودند، افزود: هنرمند می‌خواهد آثارش را ارائه بدهد تا جامعه ببیند.

وی با بیان اینکه هنر در مازندران چالش زیادی دارد، گفت: برخی دست اندرکاران حتی در مراسم تجلیل از هنرمندان حضور ندارند، سالی یکبار به من هنرمند تماس نمی‌گیرند آن هم در حالی که مازندران در هنر غنی است خوشنویسی مازندران در کشور سرآمد است اما مسئولان ما را نمی‌شناسند.

وی با انتقاد از اینکه مسئولان نگاهی به هنرمند ندارند، افزود: من شهر خودم و استان خودم را دوست دارم اما مسئولان نتوانستند از هنر حمایت لازم را داشته باشند، اصلاً بحث مادی نیست بحث معنوی است انتظار است به هنرمند ارج نهند و از او حمایت کنند و اتاق فکر تشکیل دهند.

این هنرمند با بیان اینکه باید از هنرمند حمایت شود تا بتواند هنر خود را به دیگری آموزش دهد، افزود: هنرمند انقلابی نمی‌تواند نسبت به جامعه‌اش بی‌تفاوت باشد.