گردشگری سلامت درمان دردهای بخش گردشگری مازندران
گردشگری سلامت درمان دردهای بخش گردشگری مازندران
گردشگري و جهانگردي امروزه به عنوان صنعتي قدرتمند و جذاب در جهان از جايگاه ويژه‌اي برخوردار است و سـود حاصله از آن در بـــرخي از كشورها به عنوان پايه‌ي ارزي و توليد ناخالص ملي محسوب مي‌شود.

تیرنگ:
گردشگري و جهانگردي امروزه به عنوان صنعتي قدرتمند و جذاب در جهان از جايگاه ويژه‌اي برخوردار است و سـود حاصله از آن در بـــرخي از كشورها به عنوان پايه‌ي ارزي و توليد ناخالص ملي محسوب مي‌شود.
صنعت گردشگري علاوه بر ايجاد سلامت جسم و جان مردم مي‌تواند در ارتقاي فرهنگ اوقات فراغت، كاهش پديده‌هاي ناهنجار اجتماعي و فرهنگي، تحكيم تفاهم ملي، منطقه‌اي و جهاني، گسترش اشتغال، توزيع درآمد، سرعت گردش پول و سرمايه، ارزآوري و گسترش صادرات و توليد صنايع منطقه‌اي، معرفي خصوصيات اقليمي-جغرافيايي و انتقال فرهنگ و هنر بومي، نقش مهمي ايفا نمايد.
مازندران سرشار از ظرفیت های گردشگری است، گردشگري سلامت يكي از موضوعاتي است كه می‌تواند زمينه‌ساز تحقق تحولات اقتصادي در توسعه گردشگري مازندران باشد چرا كه ظرفيت‌هاي مهمی در زمينه درمان، گردشگري تندرستی در اين استان وجود دارد كه می‌تواند دروازه كشورهای بزرگ دنيا را به مازندران باز كند.
علیرغم خدمات ارزشمندی که بعد از انقلاب در حوزه بهداشت و درمان در مازندران ارائه شد اما در توزیع عادلانه خدمات درمانی، مازندران با توجه به جمعیت شناور گردشگر در ایام سال، در محرومیت قرار دارد.
دکتر فرهاد غلامی با اشاره به اینکه در استان مازندران بسترهای خوبی برای گردشگری سلامت در حال فراهم شدن است افزود: هماهنگی درون بخشی مناسبی بین استانداری و دستگاه های مرتبط با دانشگاه در استان فراهم شده و همزمان در زمینه هایی مانند بخش های بیمارستانی، تجهیزات و کادر پزشکی در حال افزایش توسعه هستیم.
وی ادامه داد: هیات دولت، ‌ مجلس شورای اسلامی و وزارت بهداشت بطور جدی موضوع گردشگری سلامت را پیگیری می کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران گفت‌: از تمامی ظرفیت های موجود حوزه بهداشت و درمان و سایر بخش ها شامل فرهنگ، آداب و رسوم و مواهب طبیعی در استان های مختلف بهره ببریم تا گردشگر سلامت بیشتری جذب شود.

سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون دلاری
استاندار مازندران در این باره گفت: مازندران سالانه میزبان ۳۵ میلیون گردشگر داخلی است که به همراه آن تعداد زیادی گردشگر خارجی هم به این دیار سفر می کنند، که رونق گردشگری سلامت در استان یک ضرورت است.
وی با بیان این که، در رامسر و ساری ۲ شهر سلامت راه اندازی خواهد شد، افزود: یک سرمایه‌گذار خارجی برای ایجاد شهر سلامت در رامسر ۵۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کند.
حسینی‌پور با اشاره به این که، در زمان حاضر تعداد زیادی گردشگر سلامت برای درمان به مازندران سفر می‌کنند، اظهار داشت: هزینه درمان برای این گردشگران در ایران ۶ برابر کمتر از کشور خودشان است.
استاندار مازندران ادامه داد: اعتماد به پزشکان ایرانی و هزینه پایین درمان حضور گردشگران سلامت از کشورهای همسایه به مازندران را افزایش داده است.

سرمایه‌گذاری سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریالی
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت : دولت جهادی و مردمی سیزدهم برای تکمیل ۲۹ طرح زیرساختی و درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل تاکنون بیش از سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است.
قاسم عزیز زاده گرجی ادامه داد : با توجه به سیاست دولت سیزدهم که تکمیل طرح های نیمه تمام در اولویت قرار گرفته بود در همین راستا فرایند تکمیل طرح های عمرانی و زیرساختی دانشگاه علوم پزشکی بابل شتاب گرفته است.
وی افزود : از مجموع ۲۹ طرح نیمه تمام که ۶۸ هزار و ۳۶۰ متر مربع را شامل می شود که از این میزان ۵۰ هزار متر مربع درمانی و بقیه آموزشی، فرهنگی و ورزشی می باشد.
وی افزود: تعداد ۲۲ طرح قابلیت بهره برداری در سالجاری را دارد و با پیشرفت های فیزیکی بالا در حال تکمیل و تجهیز نهایی می باشند.
این مقام مسوول تصریح کرد: تکمیل ساختمان بیمارستان فوق تخصصی اطفال شمال کشور، تکمیل ساختمان تنها مرکز تک تخصصی دولتی نازایی شمال کشور، تکمیل ساختمان مرکز دیالیز، تکمیل چند دانشکده اعم از دندانپزشکی و طب سنتی و همچنین سالن های ورزشی و سالن نمایشگاه از جمله بخشی از این طرح هایی است که در حال تکمیل هستند.