تیرنگ:
عباسعلی وفایی نژاد، مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی مازندران در گفتوگو با تیرنگ با بیان اینکه روز خبرنگار فرصتی است تا نقش خبرنگار و رسانه را برای جامعه تبیین کرد، گفت: رسانه با نگاه واقع بینانه مسیر جامعه را با تعالی میبرد.
وی با بیان اینکه شرکت غله رسالتی در تامین برخی اقلام مورد نیاز نظیر گندم برای تامین نان دارد، اظهار کرد: استان مازندران تامین کننده نان برای بالغ بر ۳/۵ میلیون به علاوه مسافران و گردشگران است.
وفایی نژاد با بیان اینکه مازندران استانی است که در بسیار از محصولات کشاورزی در رتبه اول است، گفت: ما در نوع نگرش هر مسئولی حضور مییابد داشته ها را بیان میکنیم در حالیکه باید نداشته ها را بیان کنیم.
این مسئول با بیان اینکه ما بالغ بر ۴۸۰ هزار تن گندم نیاز داریم، بیان کرد: کیفیت گندم موضوع مهمی است کردستان رتبه دوم تولید گندم و گلستان رتبه سوم تولید گندم است ما
از ده استان گندم وارد میکنیم و گندم ما یکنواخت نیستند
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی مازندران با بیان اینکه باید از کیفیت تعریف درستی داشته باشیم، اظهار کرد: گندم باید از لحاظ کیفی ارزش غذایی داشته باشد با نگاه دانشگاه علوم پزشکی و غله به سمت گندم با کیفیت رفتیم.
وفایی نژاد با بیان اینکه کسانی که مافیا آرد و نان هستند سالها به سمتی رفتند ملاک آرد خوب را آرد سفیدتر بیان کنند، اظهار کرد
کیفیت آرد توسط دانشگاه علوم پزشکی و ما آنالیز میشود.
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد مصرف ما نان بربری است گفت که تاکنون بالغ بر ۱۰۴ هزار تن گندم مازاد بر مصرف نیاز کشاورزان این استان به صورت تضمینی خریداری شده است.
وفایی نژاد افزود: با اقدامات صورت گرفته تاکنون ۱۱ هزار میلیارد ریال از مطالبات گندم کاران مازندران پرداخت شد.
وی میزان مصرف سالانه آرد مازندران را ۴۷۰ تا ۴۸۰ هزار تن ذکر کرد و اظهار کرد: تاکنون ۲۶۸ هزار تن گندم وارد این استان شد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: علاوه بر این حدود ۱۷ هزار تن گندم از بنادر شمالی و حدود ۱۵ هزار تن نیز از طریق بنادر جنوب کشورمان وارد مازندران شد.
وی میزان مصرف ماهانه آرد در مازندران را نیز حدود ۳۲ هزار تن اعلام و تصریح کرد: با بررسی ها و آزمایش های صورت گرفته، حدود ۸۰ درصد گندم های وارداتی به مازندران از کیفیت مناسبی برخوردار است.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور در مازندران گفت که ۱۱۲ هزار کیسه آرد نیز در قالب ترمیمی در اختیاران فرمانداران شهرستان های استان قرار گرفت تا نسبت به نحوه توزیع آن در بین واحدهای خبازی استان اقدام کنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با اشاره به فرمایشات رهبر در خصوص جلوگیری از هدررفت نان اظهار داشت: بخش عمدهای از گندمی که با هزاران مشقت توسط بخشهای مختلف سرمایه گذاری و تولید میشود، به هدر میرود و این یک معضل بزرگ است که انشاالله با تولید گندم با کیفیت و آموزشهای لازم و برنامه ریزی مناسب میتوان موجب ارتقای کیفیت نان و جلوگیری از هدر رفت آن شد.
این مسئول گفت که هوشمندسازی مسیر آرد را به مسیر شناسنامه دار میبرد ایراداتی هست که باید برطرف شود
وفایی نژاد تصریح کرد: استفاده از ظرفیت بنادر شمالی در توسعه تجارت با کشورهای همسایه دریای خزر و توجه به ظرفیتهای ذخیره سازی استان در تأمین کالاهای اساسی و تحت کلید گمرک قراردادن انبارها و سیلوها در استان منجر به رشد مبادلات تجاری و رونق اقتصاد در استان مازندران خواهد شد.
وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیتهای داخل استان موجب افزایش درآمد ناخالص و اشتغال زایی در استان میگردد، اظهار کرد: به دلیل اهمیت بالا و تأثیرگذاری این اقدام در اقتصاد استان، ضرورت دارد تا با همسویی همه دستگاههای مسئول این حوزه، اقدامات مؤثری برای تسهیل و تسریع در امر خدمت رسانی به مردم استان صورت پذیرد.
وفایی نژاد با بیان اینکه خدمت با مردم باید از نگاه صرف سیاسی فاصله بگیرد، گفت: هر رسانه باید بر پایه صداقت و درستی و فهم دقیق مسائل را به دور از حب و بغض ببیند و این مهم در تیرنگ دیده میشود.
وفایی نژاد گفت: بزرگترین سرمایه تیرنگ اعتماد مردم است.